Page image

VIP usluge

Angažujte nas

Uživajte u posebnim privilegijama i personalizovanim uslugama na svakom koraku uz NENEX TRADE

Upoznajte vrhunsku VIP poslovnu turističku agenciju u Beogradu

Putujte bilo gde u svetu sa najvišim nivoom luksuza i privilegija koje vam obezbedjuje kompanija NENEX TRADE.

Od rukovodilaca, zvaničnih delegacija, predstavnika države, novinara svetske klase i uticajnih grupa... usluge naše kompanije pružili smo i najzahtevnijoj klijenteli. I pogodite, svi su bili prezadovoljni.

Dozvolite da NENEX TRADE svako vaše putovanje pretvori u nezaboravno iskustvo

Oslonite se na nas da ćemo vaše putovanje realizovati zapanjujuće efikasno od početka do kraja. Koristimo najnapredniju tehnologiju u industriji i ekskluzivna partnerstva kako bismo vam pružili najpoželjnije opcije dostupne širom sveta. Od privatnih aviona i apartmana u penthausu do ekskluzivnih rezervacija večera i drugih posebnih usluga, postarićemo se da se doživite ono najbolje što svet može da pruži

Šta možemo učiniti za vas

Preuzimanje na aerodromu image

Preuzimanje na aerodromu

Vaše putovanje se ne završava u trenutku kada avion sleti. U stranoj zemlji može biti prilično teško doći od aerodroma do vašeg smeštaja. Zato nudimo uslugu prevoza sa i do aerodroma, gde god u svetu se nalazite.

Drop off usluga image

Drop off usluga 

Kao i na početku vašeg putovanja, nudimo da pošaljemo nekoga da vas odvede na aerodrom. Na ovaj način ćete takođe biti sigurni da ćete biti na aerodromu na vreme. Pošto javni prevoz nije uvek pouzdan.

Privatni vozač image

Privatni vozač

Želite da izbegnete javni prevoz? Možemo vam ponuditi privatnog šofera. To vam može učiniti putovanje ugodnijim i može vam uštedeti puno vremena.

Meet and greets image

Meet and greets

Uz “meet and greet”, lako ćete pronaći svoje kolege. Ovo je posebno korisno kada ih ranije niste sreli u stvarnom životu. Uštedećete malo vremena, zbunjenosti i potencijalne nespretnosti.