Page image

O nama

Ko smo mi

Nenex trade DOO iz Beograda je porodična firma, osnovana 1992 godine.

Već skoro 30 godina uspešno se bavimo prevozom putnika u zemlji i inostranstvu. Zvanični smo prevoznici velikog broja firmi kako u javnom tako i u privatnom sektoru. Posebno smo ponosni na dugogodišnju, uspešnu saradnju sa Turističkom organizacijom Srbije, Narodnim pozorištem u Beogradu, OSCE Misijom u Srbiji, Ambasadom Sjedinjenih Američkih država itd...

Sva vozila u našem voznom parku su do 3 godine starosti, sa svom neophodnom opremom, u luksuznoj i standardnoj varijanti.
Kao garanciju kvaliteta, posedujemo Licencu za domaći i međunarodni prevoz putnika broj 77/2018 izdatu od Ministarstva saobraćaja, Licencu za Limo servis br 344.05-8/2019 izdatu od Sekretarijata za javni prevoz putnika, sertifikat Najboljih 99 u Srbiji u polju transporta i turizma,kao i sertifikat ISO 9001-2015 menadžment upravljanja kvalitetom.

Page image

U okviru naše firme posluje i Ogranak Nenex I.C.E (Incoming Concept & Events), specijalizovan za incoming turizam, kako za turiste tako i za korporativne posete. Glavne aktivnosti Ogranka su incoming i concierge.

Težimo tome da privučemo ljude iz celog sveta u Srbiju i upoznamo ih sa kulturom i tradicijom naše zemlje i okruženja. Sa ciljem pružanja potpunog utiska gostima, obezbeđujemo različite vrste usluga:

  • Smeštaj kako u hotelima svih kategorija, tako i u privatnim vilama
  • Luksuzni prevoz u skladu sa programom, vozilima iz sopstvenog voznog parka
  • Više različitih turističkih tura ,različite opcije sightseeing-a, kulturne i istorijske ture, umetničke, avanturističke, verske, orijentacione kroseve...
  • Organizacija konferencija i teambuilding-a
  • Organizacija i rezervacija ručkova/večera
  • Usluge licenciranih turističkih vodiča na svim stranim jezicima

Svi naši programi su tailor made, kreirani prema željama i potrebama svakog pojedinačnog klijenta.
Trudimo se da kreiramo najbolju kombinaciju razgledanja, degustacije hrane, vremena za odmor i relaksaciju...

Naša agencija je oficijelna turistička agencija Radio Televizije Srbije, Republičkog zavoda za zaštitu spomenika, Razvojne agencije Srbije, Ministarstva poljoprivrede kao i mnogo drugih javnih i privatnih preduzeća...
Posedujemo sve neophodne dozvole i licence, kao i Licencu za organizatora putovanja OTP 13/2020.

SERTIFIKATI I NAGRADE

Za 30 godina postojanja Nenex Trade D.O.O. je kao jedna od vodećih agencija u sektoru prevoza i korporativnog turizma, dobitnik više različitih nagrada i priznanja za svoj rad kao i doprinos razvoju tržišta.

Stalnim, rigoroznim, procesom sertifikacije i kontrolom kvaliteta Nenex Trade redovno testira i potvrđuje kvalitet svojih poslovnih procesa. Nezavisno od postojećih standarda, utisci naših klijenata su nam glavna smernica ka konstantnom poboljšanju poslovanja.
Nenex Trade implementira i primenjuje sistem menadžmenta kvalitetom u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2015 za područje sertifikacije Međunarodni i domaći prevoz putnika, limo servis i organizacija turističkih putovanja.

ANGAŽUJTE NAS

Zahtev za organizaciju događaja:

Detalji o angažovanju

NAPOMENA: Polja označena zvezdicom (*) su obavezna

Kontakt informacije
Detalji o događaju
Prema vašoj proceni, koliko je potrebno obezbediti soba?
Saglasnost sa uslovima korišćenja

Hvala Vam što ste nas kontaktirali. Vaša poruka je uspešno poslata i potrudićemo se da Vam odgovorimo u što kraćem roku.