Page image

Pozorište, film i televizija

Angažujte nas

Poboljšajte nivo uživanja u putovanjima uz NENEX TRADE.

VRHUNSKA TURISTIČKA AGENCIJA ZA TV I FILMSKE EKIPE U BEOGRADU

Dok vi marljivo radite iza kulisa, oslonite se na NENEX TRADE da obavi sve logističke poslove vezane za vaše putovanje. Bez obzira na to da li snimate novu TV seriju ili dugometražni igrani film, sastajete se sa ključnim partnerima kako biste razgovarali o sledećem projektu, istražujete moguće lokacije ili prisustvujete na ceremoniji dodele nagrada, naš specijalizovan kadar će omogućiti da se pojavite u neviđenom stilu. Bilo da vam je potreban transport opreme, smeštaj glumačke ekipe ili organizacija događaja, NENEX TRADE tim je spreman da odgovori svakom izazovu.

Uživajte u najboljem kad god putujete sa NENEX TRADE-om jer neumorno radimo na smanjivanju nepotrebnih troškova, istovremeno nadograđujući nivo vašeg zadovoljstva kroz elitna partnerstva sa globalnim avio kompanijama, hotelima, dobavljačima i još mnogo toga.

Dozvolite nam da vam otvorimo potpuno nova područja iskustva i jednostavno omogućimo da se stvari dogode.

POZORIŠTE, TV & FILM PAKET

Iskusite više akcije i manje stresa tokom sledećeg putovanja

Ne brinite: Pre nego što napišemo scenario vašeg putovanja, naći ćemo vremena da vas lično upoznamo, porazgovaramo o vašim potrebama i preferencijama, i zajedno kreiramo najbolje opcije. Ali samo da bismo pokrenuli stvari, napravili smo sledeći paket. NENEX TRADE pokriva sve ključne aspekte neophodne za uspeh vašeg sledećeg putovanja, uključujući:

benefit 1 image

Najprikladniji prevoz do i od odredišta, prilagođen i rezervisan za sve članove vašeg tima, koristeći partnerstva sa globalnim avio kompanijama i drugim putničkim agencijama širom sveta kako bi obezbedili sigurnost i ekskluzivne cene.

benefit 2 image

Smeštaj u hotelima ili privatnim vilama, prema vašim specifičnim željama, koristeći naše partnerstvo sa svim glavnim brendovima i tehnološki naprednim alatima, kako bismo pronašli optimalna mesta za boravak po najnižim mogućim cenama i često stekli posebne pogodnosti, nadogradnje i druge prednosti.

benefit 3 image

Usluge drumskog prevoza, potrebne za transport ekipe, vozilima iz sopstvenog voznog parka, uz znatno snižene ponude za angažovanje automobila, kombija, minibuseva, limuzina, iznajmljivanje automobila i još mnogo toga.

benefit 4 image

Kontakt osoba dostupna u hitnim slučajevima, kašnjenjima, otkazivanjima i drugim neočekivanim preprekama, kao moćan pregovarač koji u vaše ime može da pregovara o mnogo boljem smeštaju sa avio-kompanijama i putničkim kompanijama u slučaju prekida usluge i drugih problema.