Page image

Muzički i marketing događaji

Angažujte nas

Pojačajte nivo zabave koji možete da doživite na putu u organizaciji NENEX TRADE-a.

Počnite da uživate više kad god putujete sa NENEX TRADE-om. Zahvaljujući iskustvu i dugogodišnjim partnerstvima, dovešćemo vas do mesta za koja nikada ne biste mislili da su moguća. Sve to uz apsolutno najbolje ponude za letove, smeštaj, drumski prevoz i još mnogo toga.

Odstranite stres tipičan za planiranje i upravljanje putovanjima i podstaknite faktor uživanja.

NENEX TRADE tim zna kako da izvede da se stvari dese. Utvrdićemo lokacije i čak ćemo se cenkati sa dobavljačima u vaše ime, tako da se možete fokusirati isključivo na vežbanje za sledeću svirku ili veliki marketing događaj.

Zvuči kao muzika za vaše uši? Mislili smo da bi moglo. Krenimo zajedno

Muzički paket

Uživajte na sledećem putovanju

Ne brinite se: Pre nego što skočimo u trku oko zvaničnog planiranja za vas i vašu ekipu, izdvojićemo dovoljno vremena da razgovaramo o svim vašim specifičnim željama, nadama i snovima, tako da ćemo biti u mogućnosti da u vaše ime donesemo idealne odluke. Ali da bismo započeli planiranje vašeg sledećeg putovanje, sastavili smo paket kao jedan od mogućh načina za organizovanje vašeg celokupnog putovanja. Računajte da će NENEX TRADE opremiti vašu grupu svime što je potrebno za postizanje uspeha, uključujući:

benefit 1 image

Najprikladniji prevoz do i od odredišta, prilagođen i rezervisan za sve članove vašeg tima, koristeći partnerstva sa globalnim avio kompanijama i drugim putničkim agencijama širom sveta kako bi obezbedili sigurnost i ekskluzivne cene.

benefit 2 image

Smeštaj u hotelima ili privatnim vilama, prema vašim specifičnim željama, koristeći naše partnerstvo sa svim glavnim brendovima i tehnološki naprednim alatima, kako bismo pronašli optimalna mesta za boravak po najnižim mogućim cenama i često stekli posebne pogodnosti, nadogradnje i druge prednosti.

benefit 3 image

Usluge drumskog prevoza, potrebne za transport ekipe, vozilima iz sopstvenog voznog parka, uz znatno snižene ponude za angažovanje automobila, kombija, minibuseva, limuzina, iznajmljivanje automobila i još mnogo toga.

benefit 4 image

Kontakt osoba dostupna u hitnim slučajevima, kašnjenjima, otkazivanjima i drugim neočekivanim preprekama, kao moćan pregovarač koji u vaše ime može da pregovara o mnogo boljem smeštaju sa avio-kompanijama i putničkim kompanijama u slučaju prekida usluge i drugih problema.